Geef nu je reactie of mening

Blijf niet passief murw thuis zitten maar gebruik je capaciteiten voor maatschappelijke en politieke veranderingen!

Kom in actie en plaats je ideeën.

Wat is de zin als we ideeën niet delen?

 

6 gedachten over “Geef nu je reactie of mening”

 1. Herstel van het vertrouwen in de huidige politiek is hard nodig. De tweedeling in de samenleving is helaas hierdoor gegroeid. De gewone burger dient bereikt en ge-empowered te worden voor die zich volledig gaat afsluiten. tv- en radiospotjes + inspirerende sprekers kunnen de burgers wakker schudden zodat ze het verschil kunnen maken.

 2. Mijn complimenten voor deze website!
  Ik geloof in de boodschap: Living = Giving
  Niet steeds met jezelf bezig zijn, maar wat kan ik voor een ander betekenen?
  Het is fijn om op deze website ondergedompeld te worden in speeches en wijze woorden van inspirerende sprekers zoals John F Kennedy, John Lennon en Charlie Chaplin
  Middenin alle chaos en hectiek in de wereld vandaag de dag, is het zó belangrijk om deze belangrijke boodschappen met elkaar te blijven delen.
  En in mijn geval, als kunstenares op het doek te vereeuwigen 🙂Fowler art

 3. Lees Kiekengaard op deze website nog maar eens!

  “Mijn ongeluk is dat in de tijd, dat ik van ideeën zwanger ging, ik me op het ideaal verkeek. Daarom baar ik misbaksels en beantwoordt de werkelijkheid niet aan mijn vurige verlangen”. Hij draagt het bewustzijn met zich, dat één enkel mens de tijd niet helpen of redden kan, hij kan slechts uitdrukken dat ze ten onder gaat.

  In mijn ogen betekent dit dat de ideologie die op deze website wordt gepresenteerd slechts dan als volwassen en robuust kan worden gezien als er werk wordt gemaakt van “tegenspraak”. D.w.z. een test die aantoont dat het hier gaat om een wezenlijk andere en sterkere opvatting over bestuur en democratie dan die van “knip- en plakwerk”, het uiten van onderbuikgevoelens of het complotdenken.

  Het vele en langdurige werk dat in deze website is gestoken verdient dat ook!

  1. Beste Mathias, Op korte termijn is een lidmaatschap in de Raad van Advies mogelijk. Deze website zal dan als basis dienen voor de brede uitwerking en normstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *